Vállalati nyelvoktatás a céges nyelvtanfolyamok piacvezető szakértőjétől

Képzéseinket speciálisan a vállalati környezet elvárásaihoz igazítottuk, így a nyelvtanulás 100 százalékban támogatja az eredményes munkavégzést! Fektessen kollégái tudásszintjének növelésébe, javítson idegen nyelvű kommunikációjukon, hogy ezzel is növeljék az általános munkaminőséget és a legjobbak elköteleződését!

A jól képzett munkatársak jelentik a cégek legnagyobb értékét, kiemelt szerepük van a vállalat sikerességének növelésében. A megtartásuk szempontjából hatalmas jelentősége van a képzések, trénigek, például nyelvtanfolyamok biztosításának. Járuljon hozzá Ön is munkatársai nyelvtudásának fejlesztéséhez, javítson a cég általános működésén, fokozza a kollégák lojalitását, értékelni fogják!

Fektessen erőforrást a tudásba, mi garantáljuk az eredményes képzéseket, mert a vállalati nyelvoktatás a hivatásunk.

Nyelvi képzéseinket teljeskörű képzésszervezéssel, így a HR tehermentesítésével nyújtjuk, ugyanis tapasztalatból tudjuk, hogy a humán erőforrás kollégák rengeteg feladatot végeznek. A GLOBUSnál éppen ezért törekszünk a gyors és pontos információátadásra, amit minden esetben egy dedikált szakmai vezetőnk biztosít. Az adminisztratív hátteret a saját fejlesztésű rendszerünk támogatja, mely lehetővé teszi, hogy néhány órás átfutással biztosítsunk információkat, riportokat az adott tanfolyam kapcsán.

Magasan képzett, szimpatikus tanárok

Többezer elégedett nyelvtanuló

Országos lefedettség

Helyszíni és online oktatás

Innovatív képzési rendszer

Rendszeres visszajelzések

Akik már régóta velünk tanulnak

Kérdése van?

Egyéni célok, egyedi megoldások a nyelvtanulásra

Nyelvi szintemelés, kompetenciafejlesztés, független szintfelmérés, nyelvi audit, vizsgáztatás, nyelvi coaching, kiegészítő vagy klasszikus formát kiváltó speciális fejlesztések mind az Ön rendelkezésére állnak, hogy vállalatuk a lehető legrövidebb időn belül érje el a célját. A GLOBUSnál ráadásul a tanár is a csoport igényeihez, a tanulók személyiségéhez, a közös dinamika maximális eléréséhez kerül kiválasztásra. Jelenleg 487 magasan képzett, letesztelt oktató áll rendelkezésre, így 100%, hogy Önöknek is megtaláljuk a tökéletes nyelvtanárt.

21. századi

Hatékony és
változatos

Célorientált
munkahelyi
fókusz

Minimális
lemorzsolódás

Tanulóközpontú
és élményalapú

Digitális eszköztár

A GLOBUS nyelvtanfolyamai gyakorlatias, a munkavégzés során alkalmazható tudást nyújtanak, legyen szó általános szintemelésről vagy szaknyelvi specifikumok elsajátításáról. A képzéseinken kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a nyelvtanulók előképzettségüknek és képzési igényeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek. Oktatási anyagunk modern eszköztárral kerül átadásra: TED Talk videók, online feladatok, applikációs megoldások segítik a fejlődést. A tudás hatalom, ossza meg munkatársaival Ön is!

Választható nyelvek

angol, magyar (mint idegen nyelv), német, orosz
olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel

Biztosítsa cégük nyelvtudásának hátterét és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!

Sikertörténetek

Megoldásaink alapján találjon választ a nyelvi képzéseikkel kapcsolatos kérdéseikre.

Minőségi Garanciák

Szerződéses garanciát vállalunk az elvárásaiknak megfelelő eredmények teljesítésére.

Kapcsolat

Székhely:
1085 Budapest, József krt. 21.

Telefon:
+36 (70) 244 0071

E-mail:
titkarsag@globusonline.hu

Sikertörténetek

Megoldásaink alapján találjon választ a nyelvi képzéseikkel kapcsolatos kérdéseikre.

Minőségi Garanciák

Szerződéses garanciát vállalunk az elvárásaiknak megfelelő eredmények teljesítésére.

Kapcsolat

Székhely:
1085 Budapest, József krt. 21.

Telefon:
+36 (70) 244 0071

E-mail:
titkarsag@globusonline.hu