Jelentkezz hozzánk, taníts a GLOBUS-nál!

Motiváló szakmai támogatás, barátságos környezet, szimpatikus kollégák, versenyképes és biztos jövedelem. Minden tehetséges nyelvtanár olyan feltételek mellett szeretne tanítani, amelyet a GLOBUS Vállalati Nyelvoktatás kínál.

Már GLOBUS tanár vagy? Belépés a teacher.globusonline.hu oldalra!

Kiket várunk a GLOBUS csapatába?

Jelentkezem

Kiemelt figyelem oktatóink fejlesztésére

Iskolánk nagy gondot fordít a nyelvtanárok szakmai fejlődésére. Tanáraink  országos és nemzetközi konferenciákon és workshopokon, valamint a nagy könyvkiadók előadásain fejleszthetik magukat. A GLOBUS kiemelten foglalkozik az ingyenes belső továbbképzések szervezésével, 2015 óta évente megrendezzük a GLOBUS Vállalati Nyelvoktatás Konferenciát. Büszkék vagyunk arra, hogy a piacon egyedülálló módon, kifejezetten a vállalati nyelvoktatás szektorban dolgozó valamennyi nyelvtanárnak továbbképzési lehetőséget biztosítunk.

Vállalati nyelvtanáraink nálunk mindig nyugodt környezetben készülhetnek óráikra, vagy útközben megpihenhetnek belvárosi irodánkban. A digitális térben mindig elérhetőek vagyunk szakmai kérdésekben, bármikor keresheted kollégáinkat, ha szükséged van rá.

Várjuk minden diplomás, elhivatott, tapasztalt vagy kezdő, számlaképes nyelvtanár jelentkezését!

Jelentkezem

A GLOBUS oktatási módszertana röviden

Nyelvi képzéseink célja, hogy a tanulók aktív, a munkájuk során jól használható nyelvtudás birtokába jussanak. Ennek érdekében a GLOBUS-nál alkalmazott alapvető módszertani megközelítés a kommunikatív nyelvtanítás. A nyelvoktatásnak nemcsak eredménye, hanem az első tanórától kezdve eszköze is az idegen nyelv. A kommunikatív oktatás természeténél fogva az oktatás tanuló- és beszédközpontú, ezért a számunkra ideális oktatók is nyitott, kommunikatív személyiséggel rendelkeznek.

Ismerj meg minket egy kicsit jobban!

Nyelvtanáraink, trénereink

Anett

Eszter

János

Lajos

Zsuzsa

Kálmán

Éva

Henrietta

Zsuzsa

Ildi

Zsuzsa

Anna

Bogi

Heni

Éva

200+ nyelvtanár és nyelvi tréner

Tovább a tanár galériához

Tanáraink mondták

Kiemelt ügyfeleink

    Jelentkezés

    Várjuk minden diplomás, elhivatott, tapasztalt vagy kezdő, számlaképes nyelvtanár jelentkezését az alábbi mezők kitöltésével. Örömmel vesszük, ha önéletrajz is kapcsolódik az adatokhoz.