Soft skill tréningek

Innovatív módszertannal valósítjuk meg az idegennyelv-használat és a soft skillek együttes fejlesztését. Tréninganyagainkat maximálisan az adott cégre és csapatra szabjuk, és valódi, a mindennapokból merített kommunikációs- és konfliktushelyzetek megoldásait gyakoroljuk.

Ajánlatot kérek

Idegen nyelvű soft skill tréningeinken konkrét munkahelyi problémákra nyújtunk hatékony megoldásokat, és érjük el a kívánt változást. Az adott tréning tematikájától függően – az egyes soft skillek célzott fejlesztése mellett – számos egyéb előnnyel gazdagodik a csapat: fokozódik az önkifejezési képesség és az asszertivitás, erősödik az összetartás, javul a time management egyéni és csoportszinten egyaránt.

 

Erősítse csapatát jó hangulatú, 1-3 napos készségfejlesztő tréningeken, online vagy személyes formában!

Módszertanunk nagy előnye, hogy a munkatársak soft skill kompetenciái a nyelvi magabiztossággal párhuzamosan fejlődnek. A tréningeken partnerorientált kommunikációs gyakorlatokat végzünk, a valódi életből vett problémahelyzeteket oldunk meg, a feladatokat pedig komplex csapatépítő játékokkal színesítjük. A résztvevők mélyebben megértik saját kommunikációs stílusukat, megtanulják asszertíven kezelni a munka során felmerülő vitás kérdéseket, miközben empátiájuk is fejlődik. Bizonyos gyakorlatokat videón rögzítünk, amelyek közös elemzése tovább mélyíti a frissen megszerzett tudást.

Az alábbi területeken érünk el változást a tréningeken keresztül

Interkulturális kommunikáció

Asszertív
kommunikáció

Time management

Konfliktuskezelési gyakorlatok

Csapatépítés

Saját team
szituációi

Kérdése van? Segítünk!

Célorientált soft skill tréningek angol és német nyelven,
1-3 tréningnapban

A GLOBUS legújabb tréningjén a munkahelyi produktivitás fejlesztésére fókuszálunk. Az 1-3 napos tréningeken részt vevő csapatok gyakorlatias tudással gazdagodnak, amit a mindennapi munkavégzés során azonnal bevethetnek. A jó hangulatú célzott fejlesztésről profi trénerek gondoskodnak, támogató megközelítéssel bevonják a kollégákat, hogy idegen nyelven is bátran kihozzák magukból tudásuk legjavát. A közös gyakorlatok oldják a nyelvi gátlásokat, elmélyítik a meglévő tudást, így az eredmények már másnap magukért beszélnek.

A tréningeket 4-10 fős csoportok részére ajánljuk, a képzés ára a tematikától és a megrendelési volumentől függően változhat. Egy tréningnap igény szerint két külön (4 órás) alkalomra bontható, online és személyesen egyaránt megszervezhető. Egy tréningnap ára teljes csoportonként
280 000 – 350 000 Ft, amely tartalmazza a személyes előkészítő beszélgetéseket, az egyedi tréninganyagot, az utánkövetést, a képzés teljes körű megszervezését, valamint a jogszabályoknak megfelelő felnőttképzési adminisztrációt.

Választható nyelvek

Angol, német

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!