Nyelvi coaching

A nyelvi coaching kiegészíti, erősíti, kíséri a nyelvtanulási folyamatot, alkalmazva a klasszikus coaching eszközeit: közösen térképezik fel a belső motiváción alapuló, optimális nyelvtanuláshoz és nyelvhasználathoz, célnyelvi kommunikációhoz vezető utat a siker érdekében.

Ajánlatot kérek

Az első, diagnosztikai ülésen az egyes tanulók külön-külön, illetve a csoport közösen is meghatározza a céljait, majd elkészíti saját tematikáját, melyet a tanfolyam során a saját igényeinek és céljainak megfelelően követ vagy alakít.

A tudatos tanulás az első lépés a sikerhez!

A résztvevő minden pillanatban tisztában van azzal, mely lépcsőnél tart és mikor fogja az előzetesen kitűzött célt elérni. Így a felnőtt nyelvtanuló tökéletes biztonságban érezheti magát egy olyan folyamatban, ahol ő irányítja a saját tanulásának tempóját, stílusát és tartalmát.

Javasolt célcsoportjába tartoznak mindazok, akik

Jól teljesítenek szakterületükön, de nyelvtudást igénylő helyzetben hátrányba kerülnek

Új nyelvi kihívással szembesülnek munkahelyükön

Kommunikációs készségeiket kívánják fejleszteni

Kihíváskerülő stratégiájuk miatt hátrányba kerülnek munkahelyükön

Rendszeres visszajelzést igényelnek

Korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalataik miatt csökkent motivációjuk

Kérdése van? Segítünk!

Plusz dimenziót nyújtunk a tanulásban! A nyelvi coaching holisztikus megközelítése a teljes embert veszi figyelembe: a személyiségre, a nyelvtanulási, nyelvhasználati háttérre, a korábbi tapasztalatokra támaszkodva tekintik át az opciókat, tűzik ki a célokat, keresik meg a legjobb megoldásokat. Nincs kötött tematika, sem fix tananyagok, a coach a nyelvi coaching eszköztárából merít, a döntéseket pedig az ügyfél hozza meg az első perctől kezdve.

 

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!