Egyedi megoldások

Részletesen kidolgozott egyedi megoldásaink segítségével biztosítjuk, hogy mindenki a kitűzött céljainak megvaló nyelvoktatásban részesülhessen.

Ajánlatot kérek

Működésünk kezdete óta partnereink sokféle egyedi kéréssel fordultak hozzánk, mi igyekeztünk mindenre a lehető legjobb megoldást adni.

Ügyfél igény: Nyelvoktatási keretrendszer kidolgozása

Megrendelőnk felvetéseire reagálva sikeresen létrehoztunk egy oktatási naptárt, így a kollégák pontosan tudják, hogy mikor kezdődik és zárul a nyelvi képzési projekt, mikor vannak a szintfelmérések, a konzultációk és a visszamérés. A munkavállalók képzési tervek mentén fejlődnek, amik következetesen visszamérésre kerülnek.

Partnereinkkel történő közös gondolkodás előnyei

Konkrét problémára koncentrálunk

A GLOBUS szaktudására épülő megoldások

Különleges megoldások minden helyzetre

Kérdése van? Segítünk!

Ügyfél igény: angol nyelv használata a cégen belüli kommunikáció során

Tréningsorozatot szerveztünk, ahol a kollégák nemcsak a megbeszélések nyelvezetét gyakorolhatták be biztonságos, támogató környezetben, hanem a kötetlen angol beszélgetéseken keresztül jobban megismerték egymást. Ezen keresztül nőtt elkötelezettségük egymás és a projekt iránt is. A visszajelzésekben azt tapasztaltuk, hogy a nyelvi tréning nagyrészt képessé tette őket a nemzetközi megbeszélésekben való részvételre, illetve szívesen vennének részt több ilyen nyelvi tréningen.

Ügyfél igény: csoportos képzés kiváltása a járvány miatt

Nyelvi szolgáltatóközpontot alakítottunk ki, hogy a kollégáknak legyen lehetősége a nyelvet gyakorolni és fejlődni. A megoldás rugalmasan illeszthető a kollégák munkarendjébe is: a megadott napokon és idősávokon belül bármikor bejelentkezhetnek, így azonnali hatékony támogatást tudunk nyújtani.

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!