Vállalati nyelvoktatás

Képzéseinket speciálisan a vállalati környezet elvárásaihoz igazítottuk, így a nyelvtanulás 100 százalékban támogatja az eredményes munkavégzést. Növelje kollégái tudásszintjét, javítson idegen nyelvű kommunikációjukon, hogy ezzel is emelje az általános munkaminőséget és a legjobbak elköteleződését!

Ajánlatot kérek

A jól képzett munkatársak a cégek legnagyobb értéke, kiemelt szerepük van a vállalat sikerességének növelésében. A megtartásuk szempontjából hatalmas jelentősége van a képzések, tréningek, nyelvtanfolyamok biztosításának. Járuljon hozzá Ön is munkatársai nyelvtudásának fejlesztéséhez, javítson a cég általános működésén, fokozzák a kollégák lojalitását!

Fektessen erőforrást a tudásba, mi garantáljuk az eredményes képzéseket, mert a vállalati nyelvoktatás a hivatásunk!

Nyelvi képzéseinket teljes körű képzésszervezéssel, így a HR tehermentesítésével nyújtjuk, ugyanis tapasztalatból tudjuk, hogy a humán erőforrás kollégák rengeteg feladatot végeznek. A GLOBUS-nál éppen ezért törekszünk a gyors és pontos információátadásra, amit minden esetben egy dedikált szakmai vezetőnk biztosít. Az adminisztratív hátteret saját fejlesztésű rendszerünk támogatja, mely lehetővé teszi, hogy néhány órás átfutással biztosítsunk információkat, riportokat az adott tanfolyam kapcsán.

Magasan képzett, elhivatott tanárok

Innovatív képzési
rendszer

Több ezer elégedett nyelvtanuló

Országos képzési
lefedettség

Helyszíni és online
oktatás

Rendszeres
visszajelzések

Kérdése van? Segítünk!

Egyéni célok, egyedi megoldások a nyelvtanulásra

Nyelvi szintemelés, kompetenciafejlesztés, független szintfelmérés, nyelvi audit, vizsgáztatás, nyelvi coaching, kiegészítő vagy klasszikus formát kiváltó speciális fejlesztések mind az Ön rendelkezésére állnak, hogy vállalatuk a lehető legrövidebb időn belül érje el a célját. A GLOBUS-nál a tanár is a csoport igényeihez, a tanulók személyiségéhez kerül kiválasztásra, hogy működjön a közös dinamika. Jelenleg 487 magasan képzett, tapasztalt oktató áll rendelkezésre, így minden adott, hogy megtaláljuk a tökéletes nyelvtanárt.

A GLOBUS nyelvtanfolyamai gyakorlatias, a munkavégzés során alkalmazható tudást nyújtanak, legyen szó általános szintemelésről vagy speciális szaknyelv elsajátításáról.  Képzéseinken kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a nyelvtanulók korábban megszerzett tudásuknak és aktuális igényeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek. Oktatási anyagunk modern eszköztárral kerül átadásra: TED Talk videók, online feladatok, applikációs megoldások segítik a fejlődést.

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!