Képzési, szervezési módszertan

A nyelvi képzés célja, hogy a résztvevők aktív, a munkájuk során jól használható nyelvtudás birtokába jussanak, ezért óráinkon a CLT (Communicative Language Teaching) módszertanát használjuk.

Ajánlatot kérek

Változatos tanórák oldott légkörben

Alapfeltétel az oldott, stresszmentes légkör és az új információk minél többirányú megerősítése. A folyamat fontos eleme, hogy az óra tartalmilag és módszertanilag változatos legyen, és az egyes lépések logikusan kövessék egymást. A különböző munkaformák alkalmazása során – frontális, páros, kiscsoportos, egyéni – a képzettek aktivitását igyekszünk elősegíteni.

Online formában is hatékonyan

Online tanfolyamokon Google classroom-okat, neten elérhető oktatóvideókat és a tananyagokhoz kapcsolódó kiegészítő, online elérhető tartalmakat használunk. A digitális platformokat és applikációkat bevonjuk az órai és a tanórán kívüli tanulási folyamatba is.

Szaktudáson és tapasztalaton alapuló bevált módszerek

A nyelvtanuló aktív bevonása

Folyamatos mérés és visszajelzés

Körültekintő tematika választás

A résztvevő számára fontos, hasznos tartalmak

Változatos munkaformák

A négy nyelvi alapkészség kiegyensúlyozott arányú fejlesztése

Kérdése van? Segítünk!

Maximálisan figyelembe vesszük a tanuló igényeit és adottságait

A tanulási motivációk tipikusan szerteágazóak lehetnek: tudásvágy, munkaeszköz, kötelezettség, közös gondolkodás, jó társaság, kiemel a mindennapokból. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kezdeti motivációt a képzés teljes ideje alatt fenntartsuk.

Tanáraink fő célja, hogy tanulókat bizonyos nyelvi kompetencia birtokosává tegye. Eszerint a tanár mint irányító, támogató, ösztönző és informátor van jelen, akinek elsődleges feladata a résztvevők motiválása és aktivizálása, megosztva velük a tanulás felelősségét, így is formálva tanulási stílusukat, szemléletüket.

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!