Language Service Desk

Alkalmanként 50 percben, egyéni bejelentkezés alapján, minden megbeszélt napon konzultációs lehetőséget biztosítunk egy-egy oktatóval, aki a jelentkezők előre megadott igényei alapján testreszabottan kezeli a felmerülő kérdéseket.

Ajánlatot kérek

A konzultáció teljesen személyre szabott lesz, és egyedi igényeket elégít ki. Forduljon hozzánk Ön is!

A gyors, személyre szabott konzultáció aktuálisan felmerülő nyelvi igényekre vehető igénybe: e-mail írás nyelvileg igényesen, felkészülés fontos prezentációra vagy meetingre, külföldi látogató fogadása, kiutazás előkészítése, szóbeli készségek szinten tartása, egyéb speciális témák.

Speciális nyelvi képzési megoldások

E-learning és blended megoldások során a kontaktórák száma csökken, a hangsúly az online tananyagokra helyeződik. A tanuló saját magának osztja be idejét, miközben tanára a megfelelő kontrollt biztosítja.

Az időhiány problémájára reagálva dolgoztuk ki S.O.S. nyelvi tréning programjainkat, amelyek sokféle tematikában nyújtanak gyors segítséget.

A 16/24 órás képzés során olyan sürgős esetekben adunk megoldást, amikor a résztvevő egy számára addig idegen vagy kevéssé komfortos munkahelyi helyzetben kell a célnyelven helytállnia.

Az órákat a partner által szívesen használt kommunikációs platformon is biztosítjuk: Zoom, Teams, Webex, Skype. Így a résztvevők földrajzi távolsága sem akadály a csoportok szervezésekor.

Az on-the-job tréning szoros együttműködést tesz lehetővé a tanuló és tanár között mely során az oktatás nem szimulált helyzetekben, hanem valós környezetben, a tényleges munkaidőben zajlik, támogatva a napi folyamatokat.

Kérdése van? Segítünk!

Kinek ajánljuk?

A konzultáció gyors megoldást biztosít aktuális nyelvi problémákra.

A speciális nyelvi képzési megoldások  különleges helyzetekhez is támogatást nyújtanak.

 

A konzultáció lebonyolítása rendkívül egyszerű: online bejelentkező oldalon a részvevő kiválaszthatja a számára megfelelő időpontot. A bejelentkezéskor igényei rövid leírását és nyelvi szintje hozzávetőleges megadását kérjük. Ezután már csak a kiválasztott időpontban szükséges megjelenni az 50 perces személyes vagy online konzultáción.

A speciális nyelvi képzési megoldások kereteit közösen alakítjuk ki partnereinkkel.

 

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!