Célzott nyelvi kompetenciafejlesztés

Munkahelyi nyelvi képzéseket szervezünk testreszabottan, vezetők esetén prémium szintű nyelvi fejlesztést kínálva. Az általános nyelv mellett üzleti és szaknyelvi modulok egyaránt szerepelnek nyelvi programjainkban. Az ütemezés az egyenletes haladást biztosító normál tanfolyamok mellett igénytől függően intenzív és félintenzív kurzus formájában is lehetséges.

Ajánlatot kérek

Szintfelmérésnél az egyes készségekhez tartozó részkompetenciák meglétét vizsgáljuk. Például tud-e a munkavállaló összekötő elemeket használni összetettebb beszédben, mennyire spontán a reakciója, tud-e logikusan érvelni, véleményét megvédeni, visszakérdezni, mennyire meggyőző.

 

A kiválasztott program a szint- és igényfelmérés tükrében módosítható.

A rövid céltanfolyam végén az indulásnál felmért kompetenciákat figyeli meg újra a tréner feladatvégzés közben: használja-e a résztvevő az összekötő elemeket, természetesen tud-e reagálni adott helyzetben, milyen fejlődést ért el a kurzuson.

Partnere leszünk a nyelvi kompetenciafejlesztésben

Az üzleti vezető által meghatározott igények szerint

Általános, üzleti vagy szaknyelvi fejlesztéssel

Rövidebb kurzusok – akár 24 órás célzott képzéssel

Személyre szabott tematikával, egyedi tananyaggal

Technológiával támogatott tanulási eszközökkel

Egyéni vagy csoportos képzési formában (2-6 fő)

Kérdése van? Segítünk!

Közel 40 különböző, a munkahelyi nyelvhasználatot erősítő tréning szerepel kínálatunkban

A fókuszált tanulás során lehetőség nyílik valamely készség kiemelt fejlesztésére (beszéd-, írás- és olvasáskészség, hallás utáni értés), vagy specifikus nyelvi problémák célzott kezelésére. Az üzleti készségfejlesztő nyelvi tréningek a mindennapi munka területét érintő témákra koncentrálódnak.

A szaknyelvi tréningek egy-egy szakterület szókincsére támaszkodnak, a tanfolyam során akár kisebb részterületekre fókuszálva bővítik a tudást. Nyelvi coaching típusú tanfolyamok szervezését is vállaljuk.

 

 

Választható nyelvek

Angol, német, orosz, olasz, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák, török, arab, bosnyák, cseh, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel és magyar mint idegen nyelv.

Kiemelt ügyfeleink

    Üzenetküldés

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvalósulhassanak a céljaikhoz leginkább megfelelő nyelvi képzések, tréningek!