Soft skill tréningek angol és német nyelven
élő online vagy személyes formában

A munkatársak személyes produktivitásának és nyelvi készségeinek fejlesztése egy tréningen! Legújabb képzésünkön innovatív módszertannal valósítjuk meg az idegennyelv-használat és a soft skillek együttes fejlesztését. Tréninganyagainkat maximálisan az adott cégre és csapatra szabjuk, és valódi, a mindennapokból merített kommunikációs- és konfliktushelyzetek megoldásait gyakoroljuk. 

Idegen nyelvű soft skill-tréningeinken konkrét munkahelyi problémákra nyújtunk hatékony megoldásokat, és érjük el a kívánt változást. Az adott tréning tematikájától függően – az egyes soft skillek célzott fejlesztése mellett – számos egyéb előnnyel gazdagodik a csapat: fokozódik az önkifejezési képesség és az asszertivitás, erősödik az összetartás, javul a time management egyéni és csoportszinten egyaránt.

Erősítse csapatát jó hangulatú, 1, 2 vagy 3 napos készségfejlesztő tréningeken, élő online vagy személyes formában!

A módszertanunk nagy előnye, hogy a munkatársak soft skill kompetenciái a nyelvi magabiztossággal párhuzamosan fejlődnek. A tréningeken partnerorintált kommunikációs gyakorlatokat végzünk, a valódi életből vett problémahelyzeteket oldunk meg, a feladatokat pedig komplex csapatépítő játékokkal színesítjük. A résztvevők mélyebben megértik saját kommunikációs stílusukat, megtanulják asszertívan kezelni a munka során felmerülő vitás kérdéseket, miközben empátiájuk is fejlődik. Bizonyos gyakorlatokat videón rögzítünk, amelyek közös elemzése tovább mélyíti a frissen megszerzett tudást.

Ezeken a területeken érünk el változást a tréningeken keresztül

Interkulturális kommunikáció
Asszertív kommunikáció
Time management
Konfliktuskezelési gyakorlatok

Csapatépítés

Saját team szituációi

Akik már régóta velünk tanulnak

Kérdése van?

Célorientált soft skill tréningek angol és német nyelven, 1-3 tréningnapban

A Globus legújabb tréningjén a munkahelyi produktivitás fejlesztésére fókuszálunk. Az 1, 2 vagy 3 napos tréningeken részt vevő csapatok gyakorlatias tudással gazdagodnak, amit a mindennapi munkavégzés során azonnal bevethetnek. A jó hangulatú célzott fejlesztésről profi trénerek gondoskodnak, támogató megközelítéssel bevonják a kollégákat, hogy idegen nyelven is bátran kihozzák magukból a tudásuk legjavát. A közös gyakorlatok oldják a nyelvi gátlásokat, elmélyítik a már meglévő tudást, így az eredmények már másnap magukért beszélnek.

Gyors megoldás valódi problémákra

Vezetői skillek fejlesztése

Innovatív módszertan

Gördülékenyebb közös munka

Támogató megközelítés, inspiráló trénerek

Hatékony nyelvi fejlesztés

Új kollégák zökkenőmentes integrálása

Képzési költségként elszámolható

A tréningeket 4-10 fős csoportok részére ajánljuk, a képzés ára a tematikától és a megrendelési volumentől függően változhat. Egy tréningnap igény szerint két külön (4 órás) alkalomra bontható, online és személyesen egyaránt megszervezhető. Egy tréningnap ára teljes csoportonként 280 000 – 350 000 Ft, amely tartalmazza a személyes előkészítő beszélgetéseket, az egyedi tréninganyagot, az utánkövetést, a képzés teljes körű megszervezését, valamint a jogszabályoknak megfelelő felnőttképzési adminisztrációt. 

Angol, német

Tegye hatákonyabbá csapata munkavégzését, fejlessze nyelvtudásukat, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Sikertörténetek

Megoldásaink alapján találjon választ a nyelvi képzéseikkel kapcsolatos kérdéseikre.

Minőségi Garanciák

Szerződéses garanciát vállalunk az elvárásaiknak megfelelő eredmények teljesítésére.

Kapcsolat

Székhely:
1085 Budapest, József krt. 21.

Telefon:
+36 (70) 244 0071

E-mail:
titkarsag@globusonline.hu

Sikertörténetek

Megoldásaink alapján találjon választ a nyelvi képzéseikkel kapcsolatos kérdéseikre.

Minőségi Garanciák

Szerződéses garanciát vállalunk az elvárásaiknak megfelelő eredmények teljesítésére.

Kapcsolat

Székhely:
1085 Budapest, József krt. 21.

Telefon:
+36 (70) 244 0071

E-mail:
titkarsag@globusonline.hu